ایمپلنت دندان

در اینجا می‌خوانید: نمایش

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان بهترین جایگزین دندان های از دست رفته است که مثل دندان های طبیعی دارای یک قسمت ریشه ای در داخل استخوان فک و یک قسمت تاجی برای نگهداری روکش است. امروزه بهترین درمان برای بی دندانی در تمام دنیا ایمپلنت دندانی است.

به طور کلی ایمپلنت دندان از دو بخش اصلی تشکیل می شود:

1- یک پایه ی فلزی پیچ مانند از جنس تیتانیوم است که به کمک جراحی داخل استخوان فک کاشته می شود و بعد از مدتی کاملا به استخوان جوش می خورد و با آن یکی می شود. به این بخش “فیکسچر” یا  “پایه ایمپلنت ” گفته میشود.

ایمپلنت دندان چیست

ایمپلنت دندانی

 

2- قسمت تاجی ایمپلنت: که شامل یک پایه روکش به نام “اباتمنت” و یک روکش با شکل و رنگ مشابه دندان از دست رفته است که تاج دندان را بازسازی می کند. روکش دندان، همان قسمتی است که شما در دهان خود مشاهده می کنید.

 

ایمپلنت دندان در حال حاضر یکی از موفق ترین درمانهای دندانپزشکی است و در صورتی که به صورت اصولی انجام شود،در بیشتر از 98% موارد موفقیت آمیز است.

 

 

 

جنس ایمپلنت دندان از چیست؟

در فرآیند ساخت ایمپلنت مواد زیادی آزمایش شدند. ماده سازنده ایمپلنت دندان باید:

1- استحکام کافی برای تحمل نیروها را داشته باشد تا نشکند.

2- باعث ایجاد حساسیت نشود و بدن آن را به عنوان یک ماده خارجی پس نزند.

3- کاملا به استخوان فک جوش بخورد و با آن یکپارچه شود.

 

یکی از بهترین موادی که این ویژگیها را داشت فلز ” تیتانیوم” بود. اما تیتانیوم خالص بسیار نرم بود . بنابراین امروزه از آلیاژهای تیتانیوم برای ساخت ایمپلنت دندانی استفاده می شود.

 

انواع ایمپلنت دندانی

جایگزین ایمپلنت دندان:

در صورتیکه به هر علتی امکان استفاده از ایمپلنت دندان را ندارید، برای جایگزینی تعداد محدود دندانها می‌توانید از بریج دندان و برای جایگزینی تمام دندانها، از دندان مصنوعی کامل هم استفاده کنید.

 

انواع دندان مصنوعی چیستند؟

 

 

مقایسه دندان مصنوعی و ایمپلنت

تفاوت دندان مصنوعی و ایمپلنت

 

 

مزایای ایمپلنت یا کاشت دندان:

1- زیبایی و استحکام خوب: ایمپلنت درست مثل یک دندان طبیعی است و احساس حضور یک جسم خارجی را هنگام غذا خوردن ندارد.

 

2- روش کاشت یک دندان مانع از تراش و آسیب به دندانهای مجاور می شود. در گذشته برای جایگزین کردن یک دندان نیاز به بریج یا پل دندان داشتیم که باعث از بین رفتن بافت خیلی زیادی از دندان می شد. اما ایمپلنت دندان بدون دستکاری دندانهای مجاور انجام می شود.

 

3-جلوگیری از تحلیل استخوان و لثه: زمانی که یک دندان کشیده می شود، لثه و استخوان اطزاف آن به سرعت شروع به تحلیل و از بین رفتن میکند. و اگر چند سال از کشیدن دندان بگذرد، ممکن است با تخریب استخوان باقی مانده، کاشت دندان با چالش بیشتری مواجه شود و نیاز به پیوند استخوان داشته باشیم.

کاشت دندان در اسرع وقت بعد از کشیدن، مانع پیشرفت این تحلیل می شود.

 

4-مانع انحراف و جابجایی بقیه دندانها می شود: زمانی که بی دندانی اتفاق می افتد، دندانهای مجاور از محل اولیه خود حرکت می کنند و به سمت فضای بی دندانی می آیند. در این حالت، معمولا فضای دندان کشیده شده به طور کامل پر نمی شود و بین دندانها فاصله می افتد. تا جایی که بخشی از فضا از دست می رود، و از اینجا به بعد نیاز به ارتودنسی قبل از درمان ایمپلنت خواهیم داشت تا فضای کافی برای روکش را مجددا تامین کنیم.

کاشت دندان در اسرع وقت، از حرکت نابجای دندانهای کناری جلوگیری می کند.

 

5- بهبود تغذیه: از دست رفتن دندان، خصوصا دندانهای عقبی نسبت مستقیمی با مشکلات جویدن دارد. هر چه تعداد دندانها کمتر باشد، مشکلات بیشتری برای خرد و آسیاب کردن غذا وجود دارد. و گاهی منجر به مشکلات سوء تغذیه و گوارشی می شود. کاشت دندان امکان برقراری مجدد جویدن را فراهم می کند.

 

6- بهبود ظاهر و اعتماد به نفس: دندانها نقش بسیار مهمی در زیبایی صورت دارند. بازسازی دندانها به روش کاشت ایمپلنت دندانی، باعث بهبود ظاهر و اعتماد به نفس افراد می شود.

 

7- جلوگیری از نمای پیری زودرس: زمانی که دندانها از دست می روند، عضلات صورت به سمت داخل دهان فرو می روند و باعث نمای گود در اطراف لب می شوند. علاوه بر این با کشیده شدن دندانهای عقبی، ارتفاع صورت کمتر می شود و ظاهر پیرتر و افتاده ای در صورت به وجود می آید. ایمپلنت دندان با برگرداندن نمای صورت، ظاهر افراد را جوانتر و زیباتر نشان می دهد.

 

8- ایمپلنت دندان پوسیده نمی شود و طول عمر بالایی دارد. اما باید بهداشت را به خوبی رعایت کنید و حتما از نخ دندان و مسواک استفاده کنید تا بافت های اطراف آن سالم باشند.

 

عوارض ایمپلنت یا کاشت دندان:

عوارض کوتاه مانند مثل درد تورم قرمزی می باشد و عوارض بلند مدت شامل عفونت بافت های اطراف ایمپلنت لق شدن آن ها افتادن روکش ایمپلنت ،شکستن روکش ایمپلنت می باشد.
علاوه بر این ها اگر پزشک شما به طور کامل آشنا با فرایند ایمپلنت گذاری نباشد می تواند در حین گذاشتن ایمپلنت باعث آسیب به ریشه های دندان های مجاور ، اعصاب فک پایین (که به طور موقت و یا دایم می تواند سبب بی حسی و بدحسی لب پایین شود) و سوراخ شدن کف سینوس و یا حفره بینی شود.

ایمپلنت-دندان-چیست؟

 

انواع ایمپلنت دندان:

1- متخصص ایمپلنت دندان ممکن است از انواع مختلفی از روشهای کاشت دندان استفاده کند. اما رایجترین روش قراردهی “اندوستال” است که قطعه فلزی داخل استخوان فک جای میگیرد و در ادامه در بخش “مراحل ایمپلنت دندان” توضیح داده می شود.

2- علاوه بر این انواع ایمپلنت دندانی را بر اساس طول و قطر هم می توان دسته بندی کرد.

ایمپلنت های با قطر کمتر و ظریف تر معمولا بعنوان ایمپلنت دندان جلو گذاشته می شوند. چرا که ریشه این دندانها ظریف و نازک است. ایمپلنتهای قطورتر برای نواحی عقبی دهان مناسب ترندو جایگزین خوبی برای دندانهای چندریشه هستند.

انواع ایمپلنت دندانی

انواع ایمپلنت دندان

 

3- انواع ایمپلنت دندان بر اساس شکل ایمپلنت : ممکن است از ایمپلنتهای استوانه ای، پیچی ساده یا پیچی مخروطی در روند کاشت دندان استفاده شود که هرکدام برای شرایط خاصی مناسب است.

4- انواع ایمپلنت دندان بر اساس سطح بدنه: ایمپلنتهای اولیه دارای سطح کاملا صافی بودند. اما به مرور زمان طراحان ایمپلنت به این فکر افتادند که ایمپلنتی با سطح تماس بیشتر با استخوان بسازند تا فرآیند جوش خوردن آن به استخوان بهتر انجام شود و ایمپلنتهای با سطوح زبرتر و مضرس معرفی شدند. پیشرفتهای بعدی منجر به ساخت ایمپلنتهایی شد که مواد بیولوژیکی مثل هیدروکسی آپاتیت (از مواد تشکیل دهنده استخوان طبیعی) روی سطح داشتند تا اتصال شیمیایی بهتری به استخوان داشته باشند. خصوصا در مواردی که با کمبود شدید و تحلیل زیاد استخوان مواجه هستیم، استفاده از این انواع ایمپلنت بسیار کمک کننده است.

5- انواع ایمپلنت دندان از نظر مراحل درمان:

  •  ایمپلنت فوری یا یک روزه

در نواحی که ایمپلنت قرار است گذاشته شود به خصوص نواحی قدام ،می توان در همان روز جراحی یک روکش موقت به شما داده شود تا هم زیبایی تامین شود و هم راهکار خوبی برای بعضی افراد که نمی توانند ظاهر بی دندان را تحمل کنند،باشد.
اما این نوع از ایمپلنت یک سری شرایط دارد که حتما باید رعایت شود.

  1.  شما باید لثه سالمی داشته باشید که هیچ گونه جرم و التهابی نداشته باشد.
  2. باید به خوبی بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.
  3. در ناحیه مورد نظر حجم استخوان کافی داشته باشید.
  4. عادت دندان قروچه نداشته باشید.
  5. تا بهبودی کامل از مصرف دخانیات پرهیز کنید.

 

  • ایمپلنت یک مرحله ای: در این روش کاشت دندان، همزمان با گذاشتن ایمپلنت، پیچ فرم دهنده لثه (هیلینگ) روی دندان بسته می شود و جراحی در همین مرحله خاتمه می یابد.
  •  ایمپلنت دو مرحله ای: در این روش کاشت دندان، بعد از قرادهی ایمپلنت، لثه کاملا روی آن را می پوشاندو شما چیزی از ایمپلنت در داخل دهان نمی بینید. در این حالت، دو هفته قبل از قالبگیری روکش، در طی جراحی مرحله دوم، سر پیج در داخل دهان باز می شود و قطعه فرم دهنده لثه بسته می شود.

 

مراحل ایمپلنت دندان (مراحل کاشت دندان):

 

اگر مایلید که بدانید ایمپلنت دندان چند مرحله دارد یا کاشت دندان چگونه انجام می شود این نکات را در نظر داشته باشید:

 

1- معاینه وضعیت دندان و استخوان فک : در اولین جلسه درمان، دندانپزشک متخصص ایمپلنت شما را معاینه می‌کند تا مشخص شود که دندان مورد نظر که باید کشیده و جایگزین شود، در چه وضعیتی است. در مواردی که قبلا دندان کشیده شده است، باید معاینات کافی در مورد استخوان ناحیه، بررسی مدت زمان گذشته از کشیدن دندان و فاصله با دندان های مقابل و مجاور انجام شود.

در صورتی که افراد دارای مشکلات پزشکی مثل ناراحتی های قلبی، فشارخون یا دیابت باشند در این مرحله با پزشک معالج مشورت انجام میشود.

 

2- بررسی با کمک عکس رادیولوژی: حتما برای قراردادن ایمپلنت در ناحیه، حداقل نیاز به دو نوع عکس دندان داریم. یکی نمای کلی تمام دندانها و استخوان که به نام عکس OPG یا پانورامیک معروف است و دیگری CBCT یا عکس تخصصی سه بعدی استخوان فک.

با کمک عکسهای رادیوگرافی، ضخامت و کیفیت استخوان فک بررسی می شود تا اندازه ایمپلنت مناسب تعیین شود و  در صورت لزوم حین جراحی از پیوند استخوان استفاده شود.

 

3- تزریق بی حسی و انجام جراحی:

ایمپلنت در طی یک حراحی با بی حسی کامل درون استخوان فک شما(در محل دندان از دست رفته)جایگزین می شود. پس حین عمل شما هیچ دردی را حس نخواهید کرد .

ابتدا یک برش در لثه ی شما ایجاد می شود و سپس ایمپلنت در استخوان فک قرار داده می شود.

 

در صورتی که دندان قبلی هنوز در محل وجود داشته باشد، ابتدا به آرامی و با هدف حفظ استخوان نگهدارنده خارج می شود  وسپس ارزیابی می شود.

اگر میزان و کیفیت استخوان مناسب بود، همان موقع ایمپلنت در محل ریشه دندان قبل گذاشته می شود.

اما اگر استخوان کافی نبوده یا عفونت زیادی در محل وجود داشته باشد، قراردهی ایمپلنت دندان، همراه با ریسک است. در این موارد پیوند استخوان انجام می شود و جراحی قراردهی ایمپلنت بعد از 2 تا 6 ماه به صلاحدید جراح انجام می شود.

 

4- بخیه کردن محل جراحی: در این مرحله دو حالت ممکن است. یا روی پیچ ایمپلنت با قطعه ای بسته می شود که شما آن را بعد از جراحی در دهان خود خواهید دید و به آن هیلینگ می گویند.

و یا لثه را روی ایمپلنت آورده و بخیه می زنندو در این حالت شما تا مرحله بعد هیچ پیچی را داخل دهان خود نمی‌بینید. در این صورت دو هفته قبل از انجام روکش، باید با یک جراحی ساده، لثه را برداشته و پیچ ایمپلنت را داخل دهان گذاشت.

 

5- پس از گذشت مدت زمان مناسب از جراحی و اطمینان از جوش خوردن پیچ با استخوان، یک قطعه داخل ایمپلنت بسته می شود که به آن اباتمنت می گویند. اباتمنت شبیه دندان تراش خورده است و زیرسازی روکش نهایی است.

 

6- قالب گبری برای ساخت و تحویل روکش دندان: سپس از اباتمنت و بافتهای ازراف آن قالبگیری انجام می شود و برای ساخت روکش به لابراتوار نهایی فرستاده می شود.

روکش ایمپلنت می تواند از انواع معمولی یا تمام سرامیکی ساخته شود. معمولا برای دندانهای جلو، روکش تمام سرامیکی استفاده میشود تا زیباتر باشد.

 

برای آشنایی با انواع روکش دندان ، این مقاله را بخوانید: انواع روکش دندان

 

 

7- تحویل نهایی روکش دندان: پس از ساخته شدن روکش، دندانپزشک متخصص ایمپلنت آن را روی پایه متصل می کند. روش اتصال ممکن ایت به صورت چسب زدن روکش باشد یا به کمک پیچ داخل ایمپلنت متصل شود.

 

به طور خلاصه :ابتدا ناحیه جراحی بی حس می شود و شما هیچ دردی را حس نخواهید کرد.یک برش در لثه ایجاد می شود و با ابزار مخصوص محل گذاشتن ایمپلنت در فک با اندازه گیری های دقیقی که در عکس (سی بی سی تی)مشخص است، سوراخ می شود .قسمت ریشه ای ایمپلنت در محل مورد نظر گذاشته می شود.تا با استخوان فک جوش بخورد بعد از حدودا 3 ماه با قالبگیری و انجام چند مرحله روکش ایمپلنت به شما تحویل داده خواهدشد.

اگر میزان استخوان در محل گذاشتن ایمپلنت کافی نباشد،در ناحیه پودر استخوان گداشته می شود اگر این میزان کم باشد می تواند همزمان با کاشت ایمپلنت انجام شود اما اگر میزان زیادی استخوان از دست رفته باشد ممکن است به چند ماه بهبودی نیاز باشد.

 

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

1- بیمارانی که در حال شیمی درمانی یا پرتودرمانی هستند معمولا کاندید مناسبی برای کاشت دندان نیستند.

2- افرادی که به مدت طولانی دیابت کنترل نشده داشته اند باید تا زمان پایدار شدن قند خون خود درمان کاشت دندان را به تعویق بیندازند. لازم است که آزمایش HBA1C این افراد در رنج قابل قبولی قرار گیرد.

3- افرادی که مصرف سیگار و دخانیات زیادی دارند در خطر پس زده شدن ایمپلنت دندان هستند. در این افراد، احتمال عفونت و سایر مشکلات پس از درمان هم بیشتر از سایر افراد است.

4- مصرف بعضی داروهای خاص مثل ترکیبات بیس فسفونات مانع مهمی در جراحی کاشت دندان است و بیماران باید برای جایگزینی دندان از سایر روشها استفاده کنند.

5- افرادی که استخوان کافی در فک ندارند یا با پیوند استخوان نمیتوانیم فضای مناسبی برای ایمپلنت برایشان تامین کنیم، کاندید مناسب برای ایمپلنت دندان نیستند.

 

در مورد جراحی های همزمان با ایمپلنت دندان بخوانید: جراحی سینوس لیفت چیست؟

 

6- افرادی که بهداشت دهان و دندان مناسبی ندارند، در معرض عفونت و مشکلات بعدی هستند. در این افراد هم باید ابتدا وضعیت بهداشت دهان و عفونتها کنترل شده و پس از آن نسبت به کاشت دندان اقدام شود.

 

چه مراقبت هایی بعد از ایمپلنت لازم است؟

ایمپلنتی که جایگزین دندان از دست رفته ی شما میشود باید مثل یک دندان ، محکم در داخل استخوان فک تان قرار بگیرد و جوش بخورد.پس لازم است شما یک سری مراقبت هایی را پس از جراحی داشته باشید:

 

  1. گاز جراحی را به آرامی روی ناحیه مورد نظر قرار دهید و بعد از نیم ساعت آن را تعویض کنید.
  2. تف کردن بعد از هر نوع جراحی دهان ممنوع است.چون برای بندآمدن خون ریزی دهان،باید در ناحیه مورد نظر لخته  ایجاد شود ولی با تف کردن لخته از دهان خارج می شود و خون ریزی قطع نمی شود.
  3. تا 24 ساعت خونریزی به صورت خونابه طبیعی است.اگر در دهانتان خون جمع شد یا آن را قورت دهید یا با یک دستمال در جلو دهانتان آن را به آرامی خارج کنید.
  4. تورم پس از جراحی تا یک هفته طبیعی است که در روز های اول مدام از کمپرس یخ استفاده کنید تا از تورم کاسته شود.
  5. ورزش های سبک تا 3 روز و ورزش های سنگین تا یک ماه نباید انجام دهید.
  6. در روز جراحی فقط دهان را بشویید و مسواک نزنید تا 3 روز در ناحیه جراحی مسواک نزنید اما بقیه دندان ها را مسواک بزنید تا 2 هفته از دهانشویه استفاده کنید قرص های تجویزی دندانپزشکتان به طور کامل مصرف کنید.
  7. برای برقراری بهتر پیوند استخوان فک و ایمپلنت سیگار کشیدن را بهتر است فراموش کنید.در روز جراحی به هیچ عنوان سیگار نکشید چون باعث از بین رفتن لخته و خونریزی می شوذد سعی کنید تا بهبودی کامل سیگار نکشید.
  8. خوب استراحت کنید مایعات به مقدار زیاد مصرف کنید تا 24 ساعت مایعات گرم استفاده نکنید.
  9. شکستن پسته سربسته و انجام کارهای غیر معمول با دندان ها ی طبیعی و ایمپلنت را فراموش کنید.
  10. رعایت بهداشت دهان و لثه ها مهم ترین عامل در موفقیت درمان ایمپلنت شما می باشد.
  11.  از دهان شویه استفاده کنید و بهداشت دهان را رعایت کنید.
  12. استفاده از دهانشویه می تواند بوی بدن دهان را کاهش دهد. تجمع قارچ و باکتری های مضر اطراف ایمپلنت را کاهش می دهد.
  13. پس از قرار دادن قسمت تاجی ایمپلنت نخ دندان حتما استفاده کنید.
  14. حتما قبل از شروع جراحی اگر مشکل پزشکی خاصی(خونی،قلبی،پر کاری تیرویید ایمنی تنفسی،افزایش فشار خون،دیابت و یا غیره)دارید حتما دندانپزشکتان را مطلع کنید.
  15. اگر دیابت دارید باید حتما با دارو کنترل شود و به خوبی بهداشت دهان را رعایت کنید وگرنه ایمپلنت برای شما درمان موفقی نخواهد بود.
  16. اگر سابقه رادیوتراپی یا شیمی درمانی دارید و یا برای درمان پوکی استخوان دارویی را مصرف می کنید،حتما پزشکتان را مطلع کنید.

 

 

بهترین سن برای ایمپلنت دندان، سن مناسب ایمپلنت دندان:

 

برای ایمپلنت باید رشد فکی تمام شده باشد چون با رشد فک موقعیت ایمپلنت تغییر می کند. معمولا این اتفاق حوالی 18 سالگی رخ می دهد. در صورتی که زودتر از این سن برای کاشت دندان اقدام شود، سطح روکش ایمپلنت به مرور پایینتر از سایر دندانها قرار می گیرد. در موارد خاص برای تک دندان می توان کمی زودتر ایمپلنت را قرار داد ولی بعد از سن تکاملی روکش دندان تعویض شود. در مورد تعداد بیشتر ایمپلنتها حتما باید تا 18 سالگی صبر کرد.

از طرف دیگر تا زمانی که فرد حجم استخوان خوبی برای ایمپلنت داشته باشد می توان ایمپلنت گذاشت.

 

طول عمر ایمپلنت دندان:

بعضی از عوامل روی موفقیت و طول عمر ایمپلنت دندان موثر هستند. از جمله این عوامل:

1- مهارت و تخصص جراح در قراردهی ایمپلنت به نحوی که حداقل دستکاری و آسیب به استخوان و ناحیه موردنظر در فک انجام شود.

2- انتخاب ایمپلنت خوب و با خصوصیات سطحی مناسب ( انتخاب بهترین برند ایمپلنت)

3- کیفیت استخوان موجود در ناحیه یا پیوند خوب استخوانی در محل

4- سلامت عمومی فرد: عدم ابتلا به دیابت و …

5- مراقبت از ایمپلنت دندان: عدم مصرف دخانیات و رعایت دقیق بهداشت دهان و …

 

در صورتی که این شرایط وجود داشته باشد طول عمر ایمپلنت به 20 سال می رسد و حتی فرد می تواند با مراقبت صحیح مادام العمر از آن استفاده کند.

 

پیوند استخوان چیست؟

در صورتی که قبل از کاشت دندان، استخوان کافی در ناحیه وجود نداشته باشد، لازم است که ابتدا با کمک موادی مثل پودر استخوان، ناحیه را تقویت کنیم تا ایمپلنت در فضایی پر از استخوان قرار داده شودو به خوبی با استخوان یکپارچه شود. به این منظور از مواد مخصوصی در ناحیه جراحی استفاده می شود و به این عمل پیوند استخوان برای کاشت دندان گفته می شود.

 

پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت دندان 

 

امکان موفقیت ایمپلنت چقدر است؟

با لحاظ کردن تمام شرایط بالا، درمان کاشت دندان بیستر از 95% موارد موفقیت آمیز است.

 

ایمپلنت دندان درد دارد؟

گفته می شود که درد جایگذاری ایمپلنت یا کاشت دندان معادل درد “کشیدن دندان” است. لازم است بدانید که در روال جراحی شما با مواد بی حس کننده کاملا بی حس شده و هیچ احساسی از درد نخواهید داشت.

درد بعد از کاشت دندان معمولا شدید نیست و به راحتی با مصرف منظم مسکن ها قابل کنترل است. اما باید دانست که فرآیند جراحی همیشه با مقادیری درد همراه است و “ایمپلنت دندان بدون درد و خونریزی”صرفا یک شعار تبلیغاتی بی اساس است.

 

ایمپلنت دندان جلو:

دندان های جلو مهم ترین نقش در زیبایی صورت دارند.در اثر ضربه ،عفونت و یا پوسیدگی و عدم مراجعه به دندانپزشک، این دندان ها می توانند از دست رود.
ایمپلنت های دندانی بهترین جایگزینی دندان های جلو می باشند و می توانند زیبایی و تکلم را به حالت قبل خود بازگردانند.
اگر شما دندان از دست رفته در ناحیه جلو دارید، نیاز به بررسی کاملی از لحاظ معاینه و همچنین رادیوگرافی های دندانی دارید. چرا که تحلیل لثه همراه با تحلیل استخوان کار بازسازی را در مورد ایمپلنت دندان جلو با چالش روبرو می کند.

در صورت امکان پس از تحویل ایمپلنت، یک روکش موقت به شما تحویل داده می شود تا در روال بازسازی استخوان ظاهر را حفظ کند. البته که همانطور از اسمش مشخص است موقت است و نباید با آن چیزی را محکم بجوید.

 

بازسازی تمام دندان ها توسط ایمپلنت:

اگر شما همه ی دندان های فک بالا و پایین خود را کشیده باشید به جز دندان مصنوعی های متحرک می توان با ایمپلنت ها تمام دندان ها را به طور ثابت جایگزین کرد که هم گیر بهتری دارد و هم مانع تحلیل رفتن استخوان فک شما می شود.در این روش ما به حدود 6 تا 8 ایمپلنت در فک بالا و 4 تا 6 ایمپلنت در فک پایین نیاز داریم که دندان ها در فکتان جایگزین می شود یک سری دندان ها هم به این ایمپلنت ها متصل می شود.

 

اوردنچر چیست؟

نوعی دست دندان متحرک است که بر تعدادی ایمپلنت سوار می شود بیشتر در فک پایین استفاده می شود که از 2 تا 4 ایمپلنت را می توان در ناحیه قرار داد وبسیار به گیر دست دندان کمک میکند و هم مانع از تحلیل رفتن و ضعیف شدن فک می شود.

 

 

برند های ایمپلنت:

امروزه با توجه به محبوبیت ایمپلنت برند های مختلفی از آن در کشور های مختلف داریم:

  • ایمپلنت های کره ای مقرون به صرفه ترین در ایران هستند.مارکدیو DIO،  آستم OSSTEM ،دنتیس DENTIS و ایمپلنتینوم IMPLANTIUM از مارک های معروف کره ای هستند.
  • آمریکا معروف ترین کشور در زمینه تولید ایمپلنت می باشد.انواع مارک های معروف این کشور که در ایران هم استفاده می شود:زیمر بایومت ، تری آی ، بیوهریزونز اینتر لاک بایکان
  • ایمپلنت های سوییسی نیز در کشور ما پر کاربرد هستند.

 

 

چرا قیمت برندهای مختلف ایمپلنت دندان متفاوت است؟

 

هرچه کیفیت ایمپلنت و اجزای آن بالاتر باشد به شرط رعایت سایر نکات تکنیکی و رعایت بهداشت توسط بیمار طول عمر بیشتری خواهد داشت. بهتر است برای انتخاب بهترین برند ایمپلنت دندان با توجه به شرایط خود، با دندانپزشکتان مشورت کنید.

 

قیمت ایمپلنت دندان در تهران سال 1402:

قیمت ایمپلنت دندان در تهران برای برندهای اقتصادی از واحدی 6/000/000 تومان، برای برندهای باکیفیت از واحدی 7/000/000 تومان و برای برندهای روز دنیا از واحدی 12/000/000 تومان می باشد.

 

 

WhatsApp